Hvorfor betale masse i gebyr for å ha et kort?

et gullfarget kredittkortJa hvorfor skal man egentlig skaffe seg et kredittkort som det koster massevis av penger bare for å ha? Etterhvert har det nå kommet så mange kort på markedet som tilbyr gebyrfrie løsninger, at dette bare blir penger ut av vinduet. Å husk på at det er useriøst å hive penger ut av vinduet!

Tenk deg å betale flere hundre kroner i året for et kredittkort som du kanskje bare har som et reservekort, som skal brukes hvis det vanlige bankkortet ikke virker. Å betale penger for noe som skal bli liggende urørt, er vel kanskje ikke den smarteste investeringen man kan gjøre?

Nei, skaff deg heller et gebyfritt kredittkort, som du kan ha liggende og det brukes bare ved behov. Visa Gold er et slikt kort, som du kan skaffe deg helt gratis. Kortet har ikke årsgebyr, ingen avgifter ved anskaffelse, ingen gebyrer når du handler varer og tjenester og betaler med kortet. Det er rett og slett et kredittkort som er gratis!

Du kan bestille deg et Visa Gold kredittkort på Visagold.no allerede i dag, det koster tross alt ingenting. Der finner du noen av de mest populære gullkortene som finnes i Norge, og hvor ingen har noe etablerings- eller årsgebyr for å ha kortet. Det er jo tross alt ikke noe vits å betale penger for noe som bør være gratis.


Er gullkort de beste kredittkortene?


Når et kredittkort er gullfarget, betyr det i dag ikke så mye mer enn at kortet er litt mer eksklusivt enn et helt ordinært bankkort. Gullkortene var nok kanskje litt mer eksklusive før i tiden da ikke hvem som helst kunne få dem, for i dag kreves det bare at man har en inntekt på over 200.000 i året og er over 20 år. Det er også liten vits i å søke om et slikt kort hvis man har betalingsanmerkninger eller inkasso, for da vil søknaden rett og slett bli avvist.

Jaja, det er vel nok om kort i dag. Bestill gjerne et kredittkort fra en av våre annonsører når du uansett er på besøk her inne på nyhetssiden vår. Takk for besøket og ha en fin dag!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

 

Nyheter 1234

Ta kontakt med Nyheter 1234 om du har forslag, spørsmål eller noe annet på nyheter1234 (at) hotmail dot com

Bloggarkiv

Nyheter 1234 Copyright © 2018 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template